-Tanácsadás és vásárlásTesztvezetésKonfigurátorAz...- Most itt van: Kezdőlap > Keresés > Jármű keresés ... KeresésGoogle Startlap Hirdetés Lap.hu oldala... Kategória:Járművek [bevezető szerkesztése] A Wik... Kubota Kubota fűnyírók, kompakt és mezőgazdaság... nyitólapomnak kedvenceimhez az oldalontlap.hu olda.. haszongepjarmu.hu FőoldalHirdetésfeladásHirdetésk.. traktor.lap.hu Tartalom: ▪ Hírek a témában▪ B▪ C▪ .... idöjárás.http://www.idokep.hu/ Eladó új és használt kamionok. Nézze át több ezer ... Bejelentkezés E-mail: Jelszó: Regisztráció ha.sz.. traktor.lap.hu Tartalom: ▪ Hírek a témában▪ B▪ C▪ ... ÁTGONDOLOD AZ ÉLETED ! KUULBLOG | babes | flash... Home Fontos tudnivalók Gyorshajtás, Traffipax, Bün... 3D grafika Anime Autók Állatvilág Computer Ezotéri... A LANDOGmbH Nemzetközi Szállítmányozási és Fuvaroz... Lap.hu oldalakAutóMég több autós lap kamion.lap.h... Kezdőlap Cím-Kapcsolat Tuning Árak Referenciáink E... Hirdetés Lap.hu oldalakAutóMég több autós lap ka... ÜDVÖZÖLJÜK az Európai Teherautó Szerviz Kft. honla... ÜDVÖZÖLJÜK az Európai Teherautó Szerviz Kft. honla... ELADÓ KAMIONOK. Fűnyíró | Vatera.hu Benzinmotoros Fűnyírók. Kerti szerszám, Láncfűrész, Elektromos láncfűrész.... FÉNYKÉPES NAPTÁR KÉSZIÉS. TRAKTOR HASZONJÁRMUVEK KISTEHERAUTOK MEZÖGAZDASÁGI GÉPEK.

2011. április 18., hétfő

A LANDOGmbH Nemzetközi Szállítmányozási és Fuvarozási Tanácsadó Társaság 1997-ben alakult.
Az alapító tagok már ekkor is 12 éves tapasztalattal rendelkeztek a kelet- és dél-európai szállítások területén.
Gyorsan kiépítették és megerõsítették a térségbeli szállításokat lehetõvé tevõ infrastruktúrát. Képviseleteinkkel és társult cégeinkkel bárhol az Ön rendelkezésére állunk.
Esseni munkatársaink beszélik az Önök mindenkori gazdasági céljának megfelelõ ország nyelvét.

A Lando-csoport infrastruktúrája átfogó megoldásokat tesz lehetõvé az Önök számára, miközben mi kellõképpen rugalmasak maradunk annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjunk az Önök változó követelményeihez és sajátosságaihoz.

A vegyipar terén mûködõ neves ügyfeleink is megkövetelik tõlünk, hogy munkafolyamatainkat magas biztonsági és minõségi színvonalon tartsuk.

Minõségbiztosítási rendszerünk és SQAS tanúsítványunk bebizonyítják azon minõségi követelményt, melyet ügyfeleink érdekében mi magunk állítunk önmagunkkal szemben. Biztosítótársaságunk igazolni tudja, hogy a Lando GmbH káreseményeinek száma évek óta rendkívül alacsony.

Együtt az európai utakon

Szolgáltatóként mindig az az elsõdleges célunk, hogy Önök fuvarozási és logisztikai feladatait optimálisan oldjuk meg.
Lando csoport
A cég logikus szervezeti felépítése egy minden területet lefedõ infrastruktúrával együtt biztosítja a szállítások zökkenõmentes lebonyolítását.
- Raktárlogisztika
- Gyûjtõáruk
- Részrakományok
- Komplett rakományok
- Express- és futárszolgálat
- Túlméretes és túlsúlyos áruk szállítása
- Supply Chain

Hammer csoport
Gazdasági kapcsolatban állunk az Aacheni családi vállalkozással. Mintegy 300 gépjármû-egységével kereken 400 munkatársával és csupán Aachenben csaknem 50.000 m2 raktár- és rakodófelületével a Hammer-csoport a lehetõ legjobban fel van készülve a logisztika és a szállítás naponta változó kihívásaira. A csoportban tevékenykedõ legkülönbözõbb szakértõknek köszönhetõen a Hammer megfelel a sokszínûségre, piac- és minõségközpontúságra irányuló ügyféligényeknek. Az aacheni székhely jelenti az összeköttetést Észak-, Dél- és Nyugat-Európa között, valamint a Lando-n keresztül Kelet- és Dél-Európa irányába.
Econ csoport
Tíz középméretû spediciós- és logisztikai vállalkozás, mint az Econ GmbH tagjai, gazdaságilag is összekapcsolódva mûködnek együtt és kötelezik el magukat a siker mellett. A középpontban a közös érdekek egyesítése áll a FÁK. államokkal folytatott kereskedelem terén. Az Econ Németországból/Nyugat-Európából a hamburgi, esseni és stuttgarti gyûjtõpontokról naponta induló gyûjtõáruk, valamint rész- és komplett rakományok szállítását vállalja az Önök számára. Moszkvai képviseletünkkel, a Noke céggel jelen vagyunk az Önök számára a térségben és rajta keresztül igény szerint tartani tudjuk a kapcsolatot az Önök oroszországi ügyfeleivel/beszállítóival. A helyben fizetendõ szállítások lebonyolítása ily módon problémamentesen megoldható.


Lando Hungaria Kft. | 1046 Budapest, Kiss Ernõ u. 3. |Telefon: +36 1-231-0956 | Fax: +36 1-231-0957 | e-mail: info@lando.hu

Nincsenek megjegyzések: