-Tanácsadás és vásárlásTesztvezetésKonfigurátorAz...- Most itt van: Kezdőlap > Keresés > Jármű keresés ... KeresésGoogle Startlap Hirdetés Lap.hu oldala... Kategória:Járművek [bevezető szerkesztése] A Wik... Kubota Kubota fűnyírók, kompakt és mezőgazdaság... nyitólapomnak kedvenceimhez az oldalontlap.hu olda.. haszongepjarmu.hu FőoldalHirdetésfeladásHirdetésk.. traktor.lap.hu Tartalom: ▪ Hírek a témában▪ B▪ C▪ .... idöjárás.http://www.idokep.hu/ Eladó új és használt kamionok. Nézze át több ezer ... Bejelentkezés E-mail: Jelszó: Regisztráció ha.sz.. traktor.lap.hu Tartalom: ▪ Hírek a témában▪ B▪ C▪ ... ÁTGONDOLOD AZ ÉLETED ! KUULBLOG | babes | flash... Home Fontos tudnivalók Gyorshajtás, Traffipax, Bün... 3D grafika Anime Autók Állatvilág Computer Ezotéri... A LANDOGmbH Nemzetközi Szállítmányozási és Fuvaroz... Lap.hu oldalakAutóMég több autós lap kamion.lap.h... Kezdőlap Cím-Kapcsolat Tuning Árak Referenciáink E... Hirdetés Lap.hu oldalakAutóMég több autós lap ka... ÜDVÖZÖLJÜK az Európai Teherautó Szerviz Kft. honla... ÜDVÖZÖLJÜK az Európai Teherautó Szerviz Kft. honla... ELADÓ KAMIONOK. Fűnyíró | Vatera.hu Benzinmotoros Fűnyírók. Kerti szerszám, Láncfűrész, Elektromos láncfűrész.... FÉNYKÉPES NAPTÁR KÉSZIÉS. TRAKTOR HASZONJÁRMUVEK KISTEHERAUTOK MEZÖGAZDASÁGI GÉPEK.

2011. július 1., péntek

Kubota



Kubota fűnyírók, kompakt és mezőgazdasági traktorok

Csúcstechnológia Japánból


Egy sikertörténet kezdete

A KUBOTA márkanév napjainkban egyet jelent a megbízhatósággal és minőséggel. A gyár évente közel190.000 db traktort értékesít, több mint 130 országban. Termékei hűen tükrözik a cég filozófiáját, amelynek alappillére a folyamatos innováció, a megbízhatóság és az ötletes megoldások. A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari diesel motorok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak az eszünkbe. A gyár 1922-ben kezdett el motorokat gyártani. Első európai leányvállalatának megalapítása óta - 1974 - piacvezető vállalattá nőtte ki magát e három területen.

Parkrendezés felsőfokon

A Kubota közel 20-féle fűnyíró típust kínál a Kubota vevői számára. Ezekre a professzionális gépekre még extrém terepviszonyok között (meredek árokpart) is nyugodtan rábízhatja magát. Legyen szó finom vágást igénylő futballpályákról, vagy közterek, parkok karbantartásáról, a Kubota gépek között mindenki megtalálja a számára legalkalmasabbat.

Sok oldalú bevethetőség, kompakt méretek

A Kubota termékpalettáján jelenleg 5 kompakt traktorcsaládból választhatunk 12 LE-től egészen 58 LE-ig. Az alacsonyabb lóerő-tartományú modelleknél opcióként, a nagyobbaknál alapfelszereltségként megtalálható fülke ideális munkakörülményt biztosít a kezelőnek. Ezek a modellek kommunális, kertészeti, mezőgazdasági és erdészeti célokra egyaránt kiválóan alkalmazhatóak. Kompakt méreteik ellenére mind ergonómiai, mindkényelmi tulajdonságaikban felveszik a versenyt nagyobb társaikkal.


Új irány, nagyobb lóerő

Az M-szériás traktorcsalád bevezetésével a KUBOTA új mértékadóként jelent meg a mezőgazdasági szektorban is. Hatékonyság, egyszerű kezelhetőség, könnyű karbantartás, komfort és erő az, ami az M-szériát jellemzi. Ezzel a gépcsaláddal immár 128 Le-re bővült a japán cég




Fűnyíró
Kompakt traktor
Traktor



Kubota termékbemutató

készítette: Dimensions Kft.
Kubota

Nincsenek megjegyzések: